Szkolenia sensoryczne FlavorActiV

Nic nie jest w stanie zastąpić wiedzy i umiejętności zdobytych podczas profesjonalnych szkoleń sensorycznych. Ich uczestnicy nie tylko uczą się identyfikować aromaty występujące w piwie, ale także dowiadują się skąd bierze się dana substancja i jak procesy produkcyjne mogą wpłynąć na jej obecność. Niezastąpiona będzie także wiedza o technikach degustacyjnych, która ułatwia ocenę piwa i wykrywanie konkretnych aromatów. Szkolenia prowadzi Dr Boris Gadzov z firmy FlavorActiV, który na co dzień szkoli profesjonalistów z całego świata. Warto mieć na uwadze, że tylko na festiwalu kursy sensoryczne dostępne są w tak atrakcyjnej cenie.

W tej edycji proponujemy szkolenie podstawowe oraz nakierowane na wykrywanie i ulepszanie aromatów i smaków pochodzenia chmielowego.

26.10 (piątek), godz. 18:30, FlavorActiv: Dobre praktyki oceny piwa / Beer Sensory Best Practices – KUP BILET
27.10 (sobota), godz. 16:30, FlavorActiV: How to Improve Bitterness Taste and Make it Pleasant in the Beer – KUP BILET

Te szkolenia prowadzone są w języku angielskim.
Uwaga! Niższe ceny biletów obowiązują tylko do 11.10!

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

FlavorActiV sensory workshops

Professional sensory courses are irreplaceable. Thanks to them you will learn how to identify beer aromas and how they form. You will also learn tasting techniques. They are conducted by Dr Boris Gadzov from FlavorActiV, who trains professionals from all over the world.

26.10 (Friday), 6:30 PM, FlavorActiv: Beer Sensory Best Practices – BUY TICKET
27.10 (Saturday), 4:30 PM, FlavorActiV: How to Improve Bitterness Taste and Make it Pleasant in the Beer – BUY TICKET

This workshops are in English!
Lower ticket prices only until 11.10!

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *